Visual literacy

In de workshop i-stopmotion Stilleven, maken kinderen kennis met 17de eeuwse stillevens in de Eregalerij van het Rijksmuseum. Er wordt o.a. gekeken naar compositie en illusionaire trucs die beweging suggereren waarna in het medialab met eenvoudige objecten een stilleven in beweging wordt gezet.

 
This entry was posted in ©gwen. Bookmark the permalink.

5 Responses to Visual literacy

 1. Marianne van de Meerendonk says:

  Leuk Gwen ! Erg leuk om je na zoveel jaren hier tegen te komen en te zien dat je lekker creatief bezig bent. Ken je me nog ?
  Groetjes Marianne (Helmond )

  • gwenvaniersel.nl says:

   Ben jij degene die bij de krant werkte? Gwen

   • Marianne van de Meerendonk says:

    haha….nee…..veel langer geleden denk ik……Amsterdamse Modeakademie ?

    • gwenvaniersel.nl says:

     HA Marianne, had jij geen golden earring en woeste nachten tijdens carnaval….haha dat heeft best indruk gemaakt of zit ik er weer helemaal naast?

     Groet, Gwen

     • Marianne van de Meerendonk says:

      Hee je kent me nog….leuk ! Nou…..waar rook is is vuur maar in die tijd had ik alles wel een beetje spannender gemaakt dan het was hoor ! Daar ben je 17 voor he ? En Els H. uit Haarlem hielp daar flink in mee ! Ik zou het leuk vinden om eens te horen hoe het met jou is en wat meer over mezelf vertellen maar dit lijkt me niet echt de goede plaats daarvoor, heb jij een emailadres bij je website ? Kun je mijn mailadres lezen ? Ik wens je voor nu alvast een super fijn weekend ! groetjes Marianne

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *